Albanian shqiptar bulgarian Kinezisht (E thjeshtuar) Kinezisht (Tradicionale) çek danez holandez francez gjermanisht Hebraike italian japonez korean lituanez malajas norvegjez rusisht Spanjisht suedez turk vietnamisht
Shopping Sigurt
Facebook Twitter 
Lista e plotë Breeder

Top Tao Seeds

Klasifiko sipas:

Auto Mix - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Lloji: Lartësia e rregullt e lulëzimit automatik: 0.5 deri 1.5 m Gjenetikë: Indica / Sativa / Ruderalis Cannabinoid: plakje mesatare dhe më shumë: 2.5 deri 3.5 muaj nga germina ...

£3.07

:

Auto Tao Blueberry - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Kjo AutoBlueberry është rezultat i zgjedhjes së varieteteve më të mira "AUTO". Ngjyra e saj blu, aromat e manave të egra dhe vzevření i mrekullueshëm rrjedhin nga natyra ...

£4.15

:

Big Auto Tao - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Kjo tendosje fitoi vendin e parë në Secrets Soft Cannabis Cup 2012 në kategorinë e brendshëm! Gjithashtu konkuroi në kategorinë e ri autoflowering në Jeta Cu Lartë ...

£4.15

:

Blueberry Crystal - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Kjo bimë e fuqishme me një gjenomë mbizotëruese Indica prodhon një sasi të madhe rrëshire të mbushur me kanabinoid! Lule janë kompakte, të thata, me aroma dhe shije ...

£4.17

:

CBD Auto Haze - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Crossbreeding me "egër" Spontanea pasur në CBD canabinoid dhe hibridizimi mëvonshme me autoflowering shumëllojshmëri Taomatic arosean hibrid tejet interesante ...

£2.77

:

Demon Tao Auto - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Shfaqja talentuar degëzuar sativa e tij e cila prodhon fidaneve të reja deri kaotike, i jep atij etiketën ....

£2.77


Dr. Tao Sativa - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Sativa Ky është haraçi ynë për Dr. Grinspoon, lloji i famshëm i të cilit në shumë mënyra i ngjan. Shumëllojshmëria jonë ka përmbajtje më të lartë CBD, për shkak të ndërthurjes me Sat e egër ...

£3.01

:

Early Sativa - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Sativa më e shpejtë nga koleksioni ynë. Rrënjët mund të gjenden në Afrikë dhe në Alpet Zvicerane. Aroma bimore me tone frutash, plot energji ....

£2.31

:

Early Top Tao - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Pas shumë vitesh të përzgjedhjes së bimëve shpejtë maturimi, tendosje fiks Top Tao emërtuar "Early" - pjekjen e hershme ....

£4.17

:

Golden Cannary Auto - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një albino e vërtetë! Bimë unike në të gjitha drejtimet. Falë mbarështimit të gjatë dhe përzgjedhjes, Farërat e Top Tao po sjellin në treg një lloj të veçantë. Për shkak të t ...

£4.17

:

Haze Auto Tao - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një gjeneruese bimë e bukur zakonisht një i madh, bud qendrore ....

£4.17

:

Micron Auto Tao - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Ai është anëtar i vogël i automatikë tona, duke arritur lartësinë deri në 50 cm dhe piqet tashmë në mes të muajit të tretë pas mbirjes! ...

£2.77


Outdoor Mix Classic - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Lloji: Lartësia e rregullt: 2-3 m Gjenetikë: Sativa / Indica Cannabinoid: moderuar dhe më shumë Pjekja: 9 javë në gusht / shtator ...

£3.07

:

Sativa Mix - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Lloji: Lartësia e rregullt: 2-3 m Gjenetikë: kryesisht Sativa Cannabinoid: moderuar dhe më shumë Pjekja: 9 javë në gusht / shtator ...

£3.07

:

Sativa Samadhi - Top Tao Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Amazing dhe të fuqishëm bimore, shumë rezistente. shije të fortë, oriental aroma erëz ....

£2.77

:

Last Updated: Tuesday, 22 June 2021 11:41

VC

Shiko Shporta juaj
Shiko Shporta juaj

farë picker metamod

Pick nga më të Farërat Popular kanabisit
Përsosin kërkimin në Më Tao Farërat

Hyrja

Identifikohu ose Regjistrohu një llogari me Farërat Popular

Selector monedhëTë gjitha Breeders në Farërat Popular kanabisit Range
flamur