Albanian shqiptar bulgarian Kinezisht (E thjeshtuar) Kinezisht (Tradicionale) çek danez holandez francez gjermanisht Hebraike italian japonez korean lituanez malajas norvegjez rusisht Spanjisht suedez turk vietnamisht
Shopping Sigurt
Facebook Twitter 
Lista e plotë Breeder

Mamiko Seeds

Klasifiko sipas:

Accord - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Marrëveshja është një Cross Cookies Amnesia ku elementi i Amnesisë vjen nga prerja e njohur si "La Cordobesa". Ky klon u përzgjodh për cilësitë e tij hibride, dhe i ...

$11.28

:

Blueberry Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një hibridizim klasik me ajrin modern. Blueberry Cookies prodhon bimë me madhësi të menaxhueshme, bronkial të mesëm dhe maturim të shpejtë, duke reflektuar karakterin ...

$11.28


Boomerang - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Boomerang është një lloj udhëtimi i rrumbullakët; prandaj emri. Dhe gjëja është se ajo përbëhet nga dy lloje mbrapa. Nga njëra anë, ne kemi Amnesia Cookies B1, i ...

$11.28

:

Bubba Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Kush amerikan në shprehjen e tij më të plotë. Stili i vërtetë i prerjes Katsu të Bubba Kush shkrihet me pasurinë e jashtëzakonshme të Cookies në një nga varietetet tona ...

$11.28

:

Cheese Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Një kombinim i madh i shtameve aromatike që janë të largëta në kohë dhe hapësirë. Prerja origjinale e djathit siguron një model të qëndrueshëm bronkial dhe siguron fr fr ...

$11.28

:

Chem Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Cookies i Chem-it është një tjetër kryq i Cookies i Forumit. Cookies të Forumit ChemDawg x ....

$11.28


Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

E saj e dendur, e gjallë dhe sheqer; aromën e saj dalluese dhe intensive në ajër ... Cookies. Duke ardhur nga Zona e San Francisos Bay, Scout origjinal Girl ...

$11.28

:

Fire Afghan Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Nëse zjarri afgan përfaqëson forcën maksimale në shtamet e rënda Indica - tashmë është një llojllojshmëri e stilit modern falë përzierjes së tij me fuqinë, leminën OG Kush përtej ...

$11.28


Golden Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Cookies të Artë është një kryq i Kosher Kush dhe Forum Cookies ....

$11.28


Master Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Cookies Master është një kryq i SoCal Master Kush dhe Forum Cookies ....

$11.28

:

Matriarch OG - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Të paktën tre zgjedhje të ndryshme të OG Kush janë të integruara në këtë varietet Indica. Kosher origjinale Kush prerë, i njohur gjithashtu si Jew Gold, e bën fundamenta ...

$11.28

:

Punch & Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Punch & Cookies është një kryq i Cookies me Banana Punch dhe Forum ....

$11.28

:

Pure Kush Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Më i dëgjueshëm në mesin e Indica dominante kalon me Cookies. Prerja LA Pure Kush përfshin të gjitha tiparet karakteristike të Kushit të veçantë të veçantë: stok ...

$11.28

:

SALE - Pure Kush Cookies - Mamiko Seeds - Cannabis Seed Sale Items

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Më i dëgjueshëm në mesin e Indica dominante kalon me Cookies. Prerja LA Pure Kush përfshin të gjitha tiparet karakteristike të Kushit të veçantë të veçantë: stok ...

$31.60
$45.14
Ju Save:  30.00%

:

Sister Cookies - Mamiko Seeds

Mesatarja e vlerësimit të konsumatorëve
0 Stars
Gjithsej Vota 0

Chemdawg Sister është përzgjedhja nga familja Chemdawg që tregon tipare më dalluese nga ana Sativa e spektrit. Edhe pse Chemdawg është sy ...

$11.28

:

Last Updated: Thursday, 29 July 2021 11:00

VC

Shiko Shporta juaj
Shiko Shporta juaj

farë picker metamod

Pick nga më të Farërat Popular kanabisit
Përsosin kërkimin në Mamiko Farërat

Hyrja

Identifikohu ose Regjistrohu një llogari me Farërat Popular

Selector monedhëTë gjitha Breeders në Farërat Popular kanabisit Range
flamur